Rehabilitering

Kurset er afviklet. Kontakt os, hvis du er interesseret i emnet.

Basis kursus for VSPer i Rehabilitering.

På dette kursus skal vi arbejde med fysioterapeutiske modaliteter, så som goniometri, cryo-, og thermoterapi samt relevant teori om emnet. Vi kommer ind omkring teorien for væv og vævshealing i forhold til de mest almindelige ortopædiske patienter som vi ser ude i praksis. Vi skal arbejde teoretisk og praktisk med fysioterapeutiske øvelser, lige fra de første instrukser under hjemsendelsen, dagene efter operation/skaden er sket til den løbende genoptræning.

Emnet er stort og der er mange tilgange til at rehabilitere de forskellige problematikker. Vi kommer omkring den generelle basis viden, så du er i stand til at vurdere, planlægge og udføre en god basis genoptræning.

Foredragsholder Karina Søgaard, autoriseret veterinærsygeplejerske med en overbygning som FagVeterinærsygeplejerske i rehabilitering til hunde og katte. Derudover er Karina uddannet inden for forskellige typer vævs- og ledmobilisering til hund, kat, hest og mennesker. Læs mere om Karina her: Key2Balance

Praktiske oplysninger

Datoer: 24. oktober kl. 8.30-16.30

Sted: Fjelsted Skov Hotel & Konference, Store Landevej 92, 5592 Ejby

Pris: 4295,-

Medlemspris: 3295,-

+ 10,- i tilmeldingsgebyr

(alle priser er i DKK og ekskl. moms)

Medbring meget gerne en hund til de praktiske øvelser.

Tilmeld dig her

Ved framelding senere end d. 1. oktober opkræves halvt kursusgebyr. Ved framelding indenfor den sidste uge opkræves fuldt kursusgebyr.

Stor tak til kursets sponsor