Sådan samarbejder vi

Hos Vetfællesskabet har vi fokus på tættere samarbejde dyreklinikkerne imellem. Vores medlemsklinikker bidrager derfor alle til fællesskabets fælles udvikling.

Vetfællesskabets grundsten er samarbejde, videndeling og fælles udvikling. Det er indlejret i vores DNA, at vi gensidigt hjælper hinanden til alles fælles bedste. Det daglige samarbejde dyreklinikkerne imellem foregår gennem kurser, workshops og andresamlinger, erfagrupper og netværk.

Kurser, workshops og andre samlinger

Vi ved, at ingen kender dyreklinikkernes behov, som klinikkerne selv. Derfor forhører vi os løbende om vores medlemmers ønsker og behov. På baggrund heraf sammensætter vi et højrelevant kursusprogram med attraktive foredragsholdere.

Erfagrupper

I erfagrupperne har medlemmerne mulighed for at dele viden og erfaringer. Vi sammensætter erfagrupperne af dyreklinikker med sammenlignelige størrelser og udfordringer. Konceptet udvikles løbende i samarbejde med de deltagende klinikker samt velvillige leverandører og samarbejdspartnere.

Netværk

Gennem interne netværk deler vi relevante idéer, koncepter og data. Vi lægger op til, at alle medlemmer føler en forpligtelse til at spille ind med viden og erfaringer, hvor de kan.