Kort om os

Vi er et veterinært fællesskab stiftet og ejet af selvstændige dyreklinikker. Vores vision er at skabe en attraktiv fremtid gennem samarbejde, videndeling og fælles udvikling klinikkerne imellem.

 

Ejet af dyrlæger

Vi er et veterinært andelsfællesskab stiftet og ejet af dyrlæger med en fælles overbevisning om, at sammen er vi mere.

Hos Vetfællesskabet er vi overbeviste om, at en attraktiv fremtid i veterinærbranchen skabes i et samspil, hvor dyreklinikker såvel som leverandører deler viden og hjælper hinanden til alles fælles bedste.

Se fire minutters præsentationsvideo om os:

Det gode liv i praksis

Vetfællesskabet er sat i verden med det formål at løfte niveauet på de lokale dyreklinikker landet over gennem tættere samspil og samarbejde klinikkerne imellem.

Vi har fokus på det gode liv i praksis. Vores mission er at skabe faglig udvikling, større arbejdsglæde og bedre forretninger hos klinikejerne såvel som hos klinikkernes ansatte – nu og i fremtiden.

Vores medlemsklinikker er spredt over hele landet fra Randers i nord, mod Nakskov i syd og til København i øst. Det giver medlemmerne mulighed for at deltage i et tæt fagligt fællesskab og samarbejde med dyreklinikker landet over.

Et fællesskab uden for kæderne

Vetfællesskabet adskiller sig fra traditionelle kapitalkæder. Vi har ikke til formål at arbejde med investeringsgevinst for øje. Det fremgår af vedtægterne, at videresalg af andelsfællesskabet ikke er muligt. Vi er et fællesskab uden for kæderne, hvor klinikejerne beholder ejerskabet over egen dyreklinik.

Fællesskabet er stiftet som en forening med begrænset ansvar og bygger derfor på et frivillighedsprincip. Det er ikke påkrævet, at vores medlemmer benytter sig af fællesskabets opstillede tilbud. De kan derimod frit vælge at benytte sig af de fordele, som giver mening for netop deres klinik.

Bliv medlem af Vetfællesskabet