Sebastian Hoelgaard, Gadekærets Dyreklinik, Helsinge

Det vigtigste for mig i Vetfællesskabet er den sparring, som jeg får til at komme videre. Ellers kommer jeg til at gå i ren drift. Her får man lige de indspark, der skal til for at komme ud af hamsterhjulet. Det er altid en fornøjelse at være til ledersamling. Vi snakker om forskellige problemstillinger, som vi står med i dagligdagen. Jeg er enemand på klinikken, så det er en kæmpe fordel at kunne snakke med andre om: Hvad er det vi oplever på klinikken i det daglige? Hvor bevæger branchen sig hen? Det gøre en kæmpe forskel at være i fællesskab med andre.

Det vigtigste for mig i Vetfællesskabet er den sparring, som jeg får til at komme videre. Ellers kommer jeg til at gå i ren drift. Her får man lige de indspark, der skal til for at komme ud af hamsterhjulet.

Det er altid en fornøjelse at være til ledersamling. Vi snakker om forskellige problemstillinger, som vi står med i dagligdagen. Jeg er enemand på klinikken, så det er en kæmpe fordel at kunne snakke med andre om: Hvad er det vi oplever på klinikken i det daglige? Hvor bevæger branchen sig hen? Det gøre en kæmpe forskel at være i fællesskab med andre.