Lizette Sloth, Dyrlægehuset Kolding

Vi kan jo se på vores bundlinje, at det har hjulpet os at være med. Vi har fået troen på, at arbejdsglæde og god forretning kan gå hånd i hånd. Forretningsudvikling er  helt klart det stærke kort. Det er en løbende proces, hvor vi får værktøjer og inspiration til at udvikle væres klinikker. Og vi følger op på tingene, hvilket er rigtig godt, for at det skal batte. Så har vi ERFA grupper, hvor vi er sammen med klinikker, der ligner os selv nogenlunde i strørrelse og struktur. Det er et meget trygt forum. Vi har mange faglige kurser med dygtige foredragsholdere målrettet vores behov og ønsker. Vi har indflydelse på, hvad indholdet skal være. Ofte hænger kurserne ammen med forretningsdelen og de fokusområder, som vi har. Eksempelvis havde vi indledningsvist et forløb med tænder. Lige nu har vi fokus på hudpatienter.

Vi kan jo se på vores bundlinje, at det har hjulpet os at være med. Vi har fået troen på, at arbejdsglæde og god forretning kan gå hånd i hånd. Forretningsudvikling er  helt klart det stærke kort. Det er en løbende proces, hvor vi får værktøjer og inspiration til at udvikle væres klinikker. Og vi følger op på tingene, hvilket er rigtig godt, for at det skal batte.

Så har vi ERFA grupper, hvor vi er sammen med klinikker, der ligner os selv nogenlunde i strørrelse og struktur. Det er et meget trygt forum.

Vi har mange faglige kurser med dygtige foredragsholdere målrettet vores behov og ønsker. Vi har indflydelse på, hvad indholdet skal være. Ofte hænger kurserne ammen med forretningsdelen og de fokusområder, som vi har. Eksempelvis havde vi indledningsvist et forløb med tænder. Lige nu har vi fokus på hudpatienter.