Else Bang Henningsen, Mobildyrlægen og Toftlund Dyreklinik

Hver gang jeg har været afsted til ledersamling, så synes jeg, at jeg er kommet hjem med noget konkret, som har givet noget på bundlinjen og noget kollegialt. Det kan være optimering af drift, økonomi, tid. Vi sparrer eksempelvis om: Hvordan skal man prissætte? Hvorfor skal det koste det? osv. Det giver så god mening, at kurserne laves på baggrund af efterspørgsel. Hvis der kun er to, der rækker hånden op i forhold til et emne, jamen, så er det jo ikke det kursus, som vi skal arrangere. Vetfællesskabet skal de næste mange år arbejde med optimering, så det er sjovt at være her både økonomisk og personligt.

Hver gang jeg har været afsted til ledersamling, så synes jeg, at jeg er kommet hjem med noget konkret, som har givet noget på bundlinjen og noget kollegialt. Det kan være optimering af drift, økonomi, tid. Vi sparrer eksempelvis om: Hvordan skal man prissætte? Hvorfor skal det koste det? osv. Det giver så god mening, at kurserne laves på baggrund af efterspørgsel. Hvis der kun er to, der rækker hånden op i forhold til et emne, jamen, så er det jo ikke det kursus, som vi skal arrangere.
Vetfællesskabet skal de næste mange år arbejde med optimering, så det er sjovt at være her både økonomisk og personligt.