Lær at designe med Canva

Kurset er afviklet. Kontakt os, hvis du er interesseret i emnet.

Vi laver lækre opslag og skabeloner med klinikkens fingeraftryk. Online

Lær at designe med Canva

Hvordan laver man lækkert design til billeder og videoer? Det er supernemt og intuitivt med værktøjet Canva, som findes i en fortrinlig gratis-version. Selvom du mener, at du ikke har teknisk snilde eller blik for dét med design, så vil du formentlig blive rigtig glad for at arbejde med Canva, som har et hav af muligheder inden for grafik, billeder, lyd, video og tekst. Og når du først har fået lavet dine skabeloner med klinikkens farver, logo og skrifttype, så er det hurtigt for dig at lave nye design og give dit indhold en ensartet og tydelig signatur. Kurset er online.

Kursusindhold:
• Introduktion til værktøjet
• Oprettelse af din egen profil
• Vi opsætter din brandingprofil, så du altid har nem adgang til dine logoer,foretrukne farver, skrifttyper osv. Det er med til at give dig et professionelt og ensartet udtryk.
• Vi laver skabeloner til f.eks. sociale medier, flyer, plakat osv – efter dine ønsker
• Vi uploader nogle billeder og videoer fra klinikken
• Vi laver færdige opslag med dit eget materiale, evt. kombineret med materiale fra Canva, som du kan lægge direkte på f.eks. Facebook eller downloade.

Det er Anne Klindt, som er foredragsholder. Hun har en baggrund som journalist og AP Graduate i Marketing Management. Hun har arbejdet med design af hjemmesider, flyers, opslag til sociale medier, plakater osv. i mange år. Du er velkommen til at kontakte Anne, hvis du har spørgsmål til kurset: anne@praqtice.dk eller ring på 2712 0903.
_______________

Dato: 8. juni kl. 13-16

Pris: 995,- DKK for klinikkens første deltager og 495,- DKK for efterfølgende. Ekskl. moms.

Medlemspris: 825,- for første deltager – 425,- for efterfølgende deltager fra samme klinik

Tilmeld dig her