Lær at designe med Canva

Kurset er afviklet. Kontakt os, hvis du er interesseret i emnet.

Vi laver lækre opslag og skabeloner med klinikkens fingeraftryk. Online

Begynderkursus Canva
Lav flot grafisk materiale til sociale medier, hjemmeside og brochurer, plakater osv.  Canva er et intuitivt værktøj, som gør arbejdet med designs nemt og resultaterne superflotte. Vi arbejder på kurset med både digitalt og trykt materiale, og I ser eksempler på designs med elementer som fotos, video og illustrationer i kombination med tekst. Det er en god investering at komme ordentligt ind i funktionerne fra start.
Canva findes i en fortrinlig gratis-version og i en endnu bedre professionel version. Alle deltagere opretter en profil forud for kurset, som primært vil foregå i gratis versionen, men der vil også være demonstrationer af mulighederne i betalingsversionen og nogle af de nyeste features. 
 
Selvom du mener, at du ikke har teknisk snilde eller blik for dét med design, så vil du formentlig blive rigtig glad for at arbejde med Canva, som har et hav af muligheder inden for grafik, billeder, lyd, video og tekst. Og når du først har fået lavet dine skabeloner med klinikkens farver, logo og skrifttype, så er det hurtigt for dig at lave nye design og give dit indhold en ensartet og tydelig signatur. Kurset er online.
Kursusindhold:

• Introduktion til Canva
• Vi opsætter din brandingprofil, så du altid har nem adgang til dine logoer, foretrukne farver, skrifttyper osv. Det er med til at give dig et professionelt      og ensartet udtryk.
• Vi laver skabeloner til f.eks. sociale medier, flyer, plakat osv – efter dine ønsker
• Vi uploader nogle billeder og videoer fra klinikken
• Vi laver færdige opslag med dit eget materiale, evt. kombineret med materiale fra Canva, som du kan lægge direkte på f.eks. Facebook eller downloade.

Det er Anne Klindt, som er foredragsholder. Hun har en baggrund som journalist og AP Graduate i Marketing Management. Hun har arbejdet med design af hjemmesider, flyers, opslag til sociale medier, plakater osv. i mange år. Du er velkommen til at kontakte Anne, hvis du har særlige ønsker eller spørgsmål til kurset: anne@praqtice.dk eller ring på 2712 0903.

_______________

Dato: 26. oktober kl. 13-16

Pris: 1095,- DKK for klinikkens første deltager og 595,- DKK for efterfølgende. Ekskl. moms.

Medlemspris: 895,- for første deltager – 495,- for efterfølgende deltager fra samme klinik

Tilmeld dig her