Komplikationer ved anæstesi

Kurset er afviklet. Kontakt os, hvis du er interesseret i emnet.

Online med Andreas Lervik fra NMBU for "anæstesiteamet"

Anæstesi-aften med Andreas Lervik – Komplikationer ved anæstesi

Målgruppen er teams af dyrlæger og vsp’ere, der arbejder med anæstesi i klinikken. Andreas har sine rødder i praksis og kender alt til en travl hverdag og hvordan man kan få teorien fra den perfekte verden omsat til en realistisk hverdag. I dag underviser han dyrlæger og vsp’ere bl.a. på Veterinærhøgskolen i Oslo og i privatpraksis i anæstesi og smertebehandling.

Andreas Lervik er en af Skandinaviens mest benyttede forelæsere inden for emnet og kombinationen af hans diplomatiske tilgang og hans didaktiske erfaring gør ham til den helt rette som forelæser. Kurset er tilrettelagt efter ønsker fra kursusdeltagerne på de 4 første moduler.

Han vil som udgangspunkt forelæse på et let forståeligt norsk og hvis der er vanskeligheder med forståelsen skiftes der til engelsk. Test dit norske allerede nu ved at læse Andreas’ CV:

Andreas Lervik: ”Jeg gikk ut fra Universität Leipzig i 2001. Deretter jobbet jeg ved Regiondjursjukhuset Helsingborg som klinikkveterinær og med akutt- og intensivmedin ved Regiondjursjukhuset Bagarmossen i Stockholm. Siden 2007 er jeg ansatt ved Norges Veterinærhøgskole. Her har jeg gjennomført et recidency i anestesi, og nå er førstelektor i anestesi. Jeg er ”Specialist i hundens och kattens sjukdomar”(SWE) og europeisk spesialist i anestesi (Dipl. ECVAA)”.

Program

D. 22. februar 2022

18:00-21:00 – Komplikationer ved anæstesi

__________________________

Pris for medlemmer: 650 DKK for første deltager – 350 DKK for efterfølgende deltager fra samme klinik

Pris for ikke-medlemmer: 800 DKK for første deltager – 450 DKK for efterfølgende deltager fra samme klinik

Tilmeld dig her