Generalforsamling rimer på….

…reel indflydelse. Her kommer den kedeligste indledning på et opslag: Den 17. maj afholder vi generalforsamling i Vetfællesskabet.

Gaaaab, tænker du. Altså hvis du ikke er medlem af Vetfællesskabet. Hvis du derimod ER ‘en af os’, så ved du, at der altid er nye og spændende drøftelser og beslutninger med stor værdi, fordi netværket er i konstant udvikling. Vetfællesskabet er en andelsforening ejet af dyrlægerne og dét forpligter, når det kommer til reel indflydelse. I en grad som der ikke findes andre steder i branchen. Medlemmerne bestemmer. De har i øvrigt bestemt, at Vetfællesskabet som netværk ikke kan videresælges til f.eks. en kapitalfond. Hvad man beslutter at gøre med sin egen klinik, det er selvfølgelig op til den enkelte ejer.

Tidsrøver?

‘Ok, er der flest, der vil i den retning, så gør vi det,’ lyder det igen og igen, hvad end det drejer sig om kurser, journalsystemer, gennemgang af nøgletal osv. ‘Ok, nogle vil dette og andre vil dette. Lad os prøve at undersøge begge dele,’ er en anden typisk udvikling på drøftelserne.

Lyder det tidskrævende? Det er det ikke nødvendigvis. Man involverer sig på det plan, som man ønsker og som giver mening. For mange er f.eks. ledersamlingerne en kærkommen lejlighed til at komme op i helikopteren og eksempelvis få optimeret, effektiviseret og prioriteret tiden. Ta’ nu f.eks. Sebastian, som er en af de seks medlemmer, som du kan møde her.

Hvem laver arbejdet?

Men hvem laver så arbejdet? Christian Kolthoff trækker et stort læs som facilitator, researcher, netværksdanner, udvikler og arbejdsjern. Bag sig har han sit team, der står for at arbejde videre med mange af aktiviteterne, medlemskontakt, kommunikation, rekruttering, kursusarrangementer og undersøgelser. Medlemmerne involverer sig typisk igennem ERFA-grupperne – i det omfang de synes. Og så er der bestyrelsen, som i samarbejde med Christian og team, står for at sikre, at medlemmernes beslutninger og ønsker bliver ført ud i livet. Måske et medlemskab (skynd dig at melde dig ind, så du kan nå med til generalforsamlingen) og endda en bestyrelsespost er noget for dig:

TILMELDING TIL GENERALFORSAMLING 17. maj kl. 19.30-21.00

👉 Tilmeld dig og bliv opdateret på, hvad der rører sig i vores skønne netværk og gør din stemme gældende. Det er jo ikke for ingenting, at vi er en andelsforening.
Og måske er en bestyrelsespost noget for dig – den nuværende bestyrelse genopstiller og der er plads til flere 😀🤝
Det foregår online, så det kunne ikke være nemmere.
Dagsorden og tilmelding