Tandkursus – dental bonding

2024

For veterinærsygeplejersker og dyrlæger

Ukomplicerede krone frakturer er meget almindelige hos hunde af store racer, men små hunde og katte frakturer også deres tænder. Omkring 60% af vores store hundepatienter har tandfrakturer som blotter dentin, men ikke går ind til pulpa. Hos de mindre racer og katte er prævalensen mindre, men skaderne nøjagtig lige så generende. Denne type af frakturer kan være meget smertefulde, også selv om vores patienter sjældent viser symptomer. Ukomplicerede frakturer uden radiologiske tegn på nekrose af pulpa bør behandles med en composite forsegling som fjerner smerterne, nedsætter risikoen for infektion og hjælper patienten med at bevarer tanden i munden i lang tid fremover.

Dette ”Step-by-step” kursus vil lære dig diagnostik og behandling af ukomplicerede kronefrakturer til gavn for vores patienter. Behandlingen kræver et minimum af investering i materialer og behandlingen er dækket af de fleste forsikringsselskaber.

Der vil være øvelser under kurset, så vi anbefaler at man sidder i klinikkens tandrum under kurset.

Foredragsholder er Camilla Heinze, som er en af de førende inden for tandområdet.

Praktiske oplysninger

Dato:  17.00-20.00

Sted: Online – Zoom linket sendes ud på mail dagen før kurset.

Pris: 1995,-

Medlemspris: 1495,-

Planlægges ved min 10 deltager

Hvis du er interesseret i dette kursus så forhåndstilmeld dig via dette link – Tilmeld dig her

Når der er 10 tilmeldinger planlægges kurset. Tilmeldingen er ikke bindende før kurset er planlagt med dato (den anførte dato er ikke den rigtige dato), pris og foredragsholder.

Ved framelding indenfor den sidste uge opkræves fuldt kursusgebyr.