Enneagrammet

Kurset er afviklet. Kontakt os, hvis du er interesseret i emnet.

Enneagrammet er et fantastisk værkstøj i forbindelse med personlig udvikling, parforhold, menneskeforståelse, kommunikation og samarbejde. Enneagramtypologien er en flere hundrede år gammel, dybtgående beskrivelse af 9 personlighedstyper – en kortlægning af menneskers dybtliggende motiver for der, de gør. Det bruges ofte af virksomheder og organisationer som et værkstøj til at motivere teams og forbygge stres, konflikter etc.

Oplægsholderen Janni Vindelev har været en af medspillerne i Middelfarts Sparekasses rejse mod at blive Danmarks Bedste Arbejdsplads og Christian har mødte hende hos en af hans kunder, hvor hun har haft hele lederteamet gennem et udviklingsforløb med basis i enneagrammet. Christian har også anbefalet hende hos sammenslutningen dinTANDLÆGE, hvor hun fik vildt god feedback. Du kan læse mere om Janni Vindelev på www.vindelev.com.

Med dig på og lær mere om dig selv – og hvordan du får dit team til at spille

Inden kurset kan du få lavet en profil hos Janni Vindelev (send en mail til mail@vindelev.com) eller lav en gratis profil på www.thinkaboutit.dk

Workshoppen varer 4 timer og der vil være rigeligt tid til spørgsmål og dialog styres af Christian.

Medlemspris: 1.000 kr. per deltager

Tilmeld dig her