Coronahunde – separationsangst

Interesseret? Kontakt os

med Pernille Blok-Riisom

Coronahunde og separationsrelaterede problemer

Under coronapandemien var der stor efterspørgsel på hunde, hvilket medførte øget avl af hvalpe. Der var mindre mulighed for socialisering grundet isolationsregler og opdrættere, hvalpekøbere og omgivelsernes adfærd var forandret i forhold til tidligere, hvilket har medvirket til, at vi har skabt en generation af hunde med en højere grad af angstrelaterede adfærdsproblemer.

Vi inviterer i samarbejde med Orion Pharma til denne aften hvor I vil få en forståelse for, hvilken effekt coronapandemien har haft på den nye generation af hundes adfærd. Hvorfor flere af disse hunde har udviklet separationsproblemer og hvordan dette kan løses.

Der vil være gennemgang af separationscases med henblik på, hvorfor dette problem opstår, hvordan det viser sig i hundes adfærd – hvordan ser det ud og hvorledes selve den adfærdsmodificerende træning kan udføres. Der vil ligeledes være fokus på hvilke medicinske produkter, der kan anvendes i forbindelse med træningen.

Foredragsholder: Pernille Blok-Riisom er uddannet dyrlæge og har arbejdet 14 år som almen praktiserende dyrlæge i en smådyrspraksis. Hun har altid interesseret sig for adfærd hos både dyr og mennesker og ikke mindst samspillet mellem dem. Som afslutning på dyrlægestudiet skrev hun speciale om hundes angst i forbindelse med lyde med fokus på fyrværkeri. Sommeren 2017 gik hun selvstændigt og stiftede firmaet Adfærdsdyrlægen og nu arbejder hun udelukkende med adfærdskonsultationer, foredrag og undervisning.

Under coronapandemien udviklede Pernille et individuelt tilrettet onlineforløb for ejere af hunde med separationsrelaterede problemer.

Læs mere om Pernille Blok-Riisom her:

Adfærdsdyrlægen

Tid:

Sted: Online

Stor tak til kursets sponsor Orion Pharma

Pris: 825,- for første deltager – 425,- for efterfølgende deltager fra samme klinik

Medlemspris: 695,- for første deltager – 350,- for efterfølgende deltager fra samme klinik.

(alle priser er i DKK og ekskl. moms)

Tilmeld dig her