Første og sidste ledersamling for nye

Tak til jer, der var med til vores ledersamling for nye den 4. maj. Det var en fornøjelse og en succes. Men vi gentager ikke.

Der var mange interessante snakke, erfaringsudvekslinger og indblik i nøgletal til vores ledersamling den 4. maj, som vi havde inviteret ikke-medlemmer med til for at give dem et indblik i, hvad vores andelsforening går ud på.
Den første nye tilmelding tikkede ind allerede næste morgen og flere er på vej. Vi glæder os til det kommende samarbejde!
Trods succesen, så gentager vi ikke. I hvert fald ikke foreløbigt. Vi er nemlig ved at være fyldt op i Vetfællesskabet og skal til generalforsamlingen den 17. maj finde ud af, hvordan vi bedst får fordelt de sidste pladser til størst mulig fordel for vores andelsforening. 
Til ledersamlingerne er gennemgang af vores nøgletal et fast punkt på dagsordenen, og den netop afholdte ledersamling var en kærkommen lejlighed for de medlemmer, som endnu ikke har nået at være med til så mange af de økonomiske øvelser, til at få et brush up. Så har vi et godt fælles udgangspunkt, når vi skal se på vores tal.
________________
Hvis du er klinikejer og interesseret i medlemskab, så er du velkommen til at kontakte os på info@vetfaellesskabet.dk
Følg os i vores åbne Facebookgruppe